Любовь спасёт мир!

Игнатенко Сергей
Любовь спасёт мир!
Это сложно… и просто.
Любовь спасёт мир!
Как же это? Ответь!
Ах, если б суметь нам
Увидеть друг друга!
Ах, если б суметь нам
Друг друга согреть!

Love will save the world!
This is a hard task… and an easy one.
Love will save the world!
How come? Tell me, man!
If only we could see each other for real!
If only we could warm each other, my friends!

15-21.02.2019 г.