двох

Игорь Нехаенко Одесса
                Рецензiя на «Тримайся шансу не прогавити Парнас» (Прокопенко Юрий)
 
 
 
 
У кожнiм атомi є ти, i всесвiт чемний,
Й любий, i закоханий, i вчений...
По їх орбiтах ходять, зокрема,
I люди, й двоє, небом наречених,
Але не сiвших разом у керма...





   04.02.2019 в 12:21   •