Ми хворi

Григоренко Павел Глазков
Ми хворі, чуєш? Ми хворі!
Наші ліки - це я з тобою!
Нас двоє, нас тільки двоє!
Розквітнем садом ранковим...

Ми зорі, чуєш? Ми зорі!
Що сяють в небі прозорім.
Ніколи, чуєш? Ніколи!..
Я тебе не віддам нікому!..

18 Февраля 2019