Буду

Валерий Гаевский
Чорна темінь мовчання
І кричи, не кричи
Чорна тужість спіткання
Слів розірваних нить
Буду думати, думать
Тільки враз не пійму
Це ж за що ж ти так Луче
Так прилучив пітьму
Буду думать гадати
Це ж за що так отой
Розібрався із долею
Долю вразив стрілою
Буду думати думать
Буду мрії плекать
Тільки совість не мучить
І не хочу мовчать
Буду все говорити
Буду все повторять
І ту нитку-завитку
Буду завжди я рвать.
28.09.15