Думай голова!

Андрей Александрович Шаврин
Деревня русская
Под Костромой
Сантехников
Там никогда
И не видали

Ну а помыться
Хочется порой
Воды полно
Прекрасны
Наши дали

Не все же баня
Долгая история
А сполоснуться
Быстренько
Не далеко
И акватория

Ну что!
Мы щас сообразим
Подумаем,потрудимся
Соорудим!
    15.02.2019г.