С Днём Святого Валентина!

Михаил Тарасенко 4
З Днем Святого Валентина!

В лютому примхливої Зими картина...
То сніг, то дощ, то вітер за вікном...
День завітав до нас, Святого Валентина...
Усіх щоб ніжністю зігріти нас, теплом

Цей День нам нагадає, що ми Любимо
Коханим промовимо сердечні ми признання
Своїх рідненьких, коханих не забудемо
Тих, хто дарує нам турботу і кохання

З вдячністю спасибі, Господу Богу, і коханим...
За те, що долею в житті кохані нам дані
Амур любовною стрілою в серце вцілив, ранив
Любов живе хай у серцях коханих, на Землі

Бажаю Вам, кожному в житті,  зустріти половину
Я всім бажаю Віру в Любов не втрачати
Любов земна, як спів пташок із неба лине
Бажаю всім закоханим душою в Небесах літати

Прошу, тепло душі і серця, Ви ніжність збережіть
Для Ваших рідних, близьких і коханих
Цінуйте коханих, поважайте і любіть
Любіть своїх коханих, Богом й Небесами даних

Я Вам бажаю, в День Святого Валентина:
Любові неземної, турботи, ніжності, тепла!
Любов нехай, в серцях і в душах втілиться і лине!
До Вас, щоб доля щедрою завжди була!

Щоб Вас Любили за те, що Ви є на Цьому Світі!
Щоб розуміли і сприймали Вас душою і без слів!
Адже Любові ніжної жадають і дорослі й діти...
Щоб Амур завжди серденько Ваше вразити хотів!

Я Вас вітаю з Днем Святого Валентина!
Люди, віками бережіть Любов свою!
Хай Кохання і Любов в серцях людей горить і лине!
Кохайте Божою Любов'ю, як в Раю!

Хай кожному із нас Господь дає Любов!
Людині... Заради щастя на Землі і настання Весни!
Від почуттів Любові, хай закипає в серці кров!
Боже! Коханих наших, Спаси і Сохрани!!!

Люди!
Одне Одного:
- цінуйте,
- поважайте,
- бережіть,
- шануйте,
- любіть,
- кохайте!

Люди!
Цінуйте миттєвості життя свого, коли Ваша душа і серце відчуває таке красиве почуття, як Любов!

Люди!
Любов - Божий дар!
Бережіть свою Любов!

Люди!
В житті цінуйте тих, хто зігріває Ваші душі і серця!

З Днем Святого Валентина!!!