Чемним будь!

Валентина Вересоцкая
На уроці круть да верть!                Все у нього вшкереберть!                То уроки пропускає,                Йому вчитель не прощає.                То його вкусить собака.                Що за хлопець розбишака?                Всім він голову морочить,                Бо до школи йти не хоче.                Тож подумай хлопче друже!                Не дарма ніхто не дружить!                Ти один у полі воін.                То виховуй в собі волю!                Бути чемним і поважним!                Дисциплінованим,уважним!                Щоб тебе усі любили!                Поважали і цінили!