Зима на пiвднi...

Алекс Окнянский
Здається, справді, знов прийшла зима :
Холодний вітер навколо кружляє,
Густують хмари з ранку до темна,
Гримить у всю і дощ навколо грає.

А птиці - створіння тендітні - тут і там :
Під дахами будинків сидять в сховках,
Забилися, чекають, стих їх гам,
Їм дочекатися тепер, щоб дощ замовкнув.

Зима на півдні - літо без прикрас :
Без сонця, вітряно, дощі йдуть в тумані,
Листя спадають з пилом водночас
І сніг лягає тільки на екрані.