Народження Вiкторii

Валерий Гаевский
Відчувши смак життя й святого Я
Смоктало груди жадно й не пускало
Тільки із лона і пройшовши вже немало
Смоктало груди роджене дитя

Відчувши смак свободи і буття
Не оповите і без згоди
Зробивши крок у світ і світу раде
Смоктало груди це народжене дитя

Зборовши всі негоди від природи
І породивши світ для себе, для знання
Признавши Всесвіт цей заради згоди
Смоктало груди це святе дитя
18.01.2015