Памятi Миколи Мозгового

Валерий Гаевский
Ось промайнуло вже твоє життя
Як день і… наступила ніч
Той день зобразив всю величність твого Я
І посилає зорі нам чуття твого як вічність

Зіграла музика твоя сумна й весела
Пробив твій дзвін і вже тебе нема
Але нема лише на цьому світі
На той всі будемо співати тобі - слава
29.06.18