toxic love...

Ольга Карпилова Окей
От твоего Дыхания — потеет — Разум мой,
Всю Душу — вынося — Наружу...

........................ from your breath my mind sweats,
........................ taking out my whole soul...

© Olga Karpilova  «toxic love...»