Передчуття весни

Татьяна Ильина-Шумкина
Ще житиме-сніжитиме зима,
та, мабуть, відчуває і сама
такий близький вже подих
березневий. 
Відлигою та лагідним дощем
спливає, мов свіча, лютневий щем.
Зима пливе, як і життя за нею…