Нажаль, а чи на щастя

Мокренко Хром Олег
Такі є сни, що хочеться літати
Є музика, як голос солов’я
Є речі, про які краще не знати
Кохання є таке, як вся Земля

Бувають душі рідними й чужими
Холодними і теплими серця
Весну чекаєм більше ми ніж зиму
Любити хочем, й хочемо тепла

Нажаль, а чи на щастя, я не знаю
Не кожен з тим, що треба у житті
Не всі однаково взаємністю кохають
То день не той, то вечори не ті