Степ безкраiй...

Светлана Ганоцкая
Степ безкраїй,люблю я твій подих!
Вітер в травах ширя,наче птах!
Розвіває мої довгі коси, я щаслива.
Лечу з ним в степах!
Наді мною,лиш небо бездонне,
Та орел,що бере височінь.
Піді мною мій кінь білогривий.
Степ наповненний казкою мрій.
Я лечу! Я щаслива і вільна!
Я лечу! Я  лечу в далечінь!