7. я буду...

Богдан Олег
я буду різати думки на стейки
і на вогнищі ненависті смажити їх.
- ти так не міг…
- міг…
це навіть простіше ніж виривати ребра
у птаха мрій.
- міг…
це навіть простіше  ніж плювати на світ.

легше ніж випльовувати на стіл
разом із кров’ю вірші.

рими ще досі вірні
мені.
люди – ні.
місто з’їдає лише таланти,
країна з’їдає всіх.

а я вірний…
      вірний не тільки їй.