Знойдзешся

Марта Ионова
Я думала што.. знойдзешся.
Сядзеш паводаль..  цiхенька.
У вочы  зiрнеш блакiтныя.
Скажаш.. "Мая ты  згубленная".

Я думала што.. знойдзешся -
Ды стала б такою шчаслiваю.
Табою ўвасаблённая.
Iмпэтам тваiм абуджаная.

Таямнiцы ў табе раскрываючы,
З захапленнем б у цябе ўглядалася.
Ў рэшце рэшт б зачаравалася,
Каб аднойчы цябе адшукала бы.

Спадзяюся што.. знойдзешся -
Сяду паводаль.. цiхенька.
У вочы зiрну шэрыя.
Скажу "Вось дзе ты мой... згублены".