Серденько клокотало LOVE...

Михаил Тарасенко 4
Серденько клокотало LOVE...

Випадково, в інеті зустрілись вони
Людей двоє, до сих пір не знайомих
Розтерзаний душою плакав, чекаючи тепла людського і Весни
Інший знайти Любов свою готовий

Вечором на різні теми вони говорили
Спробу між собою дружбу завести хотіли
Багато один в одному вони цікавого відкрили
Хватило б тільки розуму обом і сили!

Той, що шукав пораду, забув свою печаль
В розмові цій розуміння він придбав
Закохувався інший, і дивився перспективно вдаль
Душа грішна, його серденько клокотало LOVE

Збігла нічка темна, вони все говорили
Все немов було це в чарівному сні
Лишень, на світанку хватило б обом сили
На роботу... Між тим летіли спілкування ночі, дні

З вуст моїх питання не просте ось лине
Цікаво, як інтернет мобільний закохує нас?
Наяву, коли не бачиш в повний рост людину
Тепло душі даруєш, багато слів приємних, фраз

Через екран людину пестиш, цілуєш, обіймаєш
Коли ж по людині знайомій  скучаєш неймовірно
Ти спішиш, і знову інтернет включаєш
Мабуть закохався ти в людину
Вірно?