Щоб Украiна розцвiла!

Владимиров Владимир
1.
Дай Бог всім більше доброти,
І вийти нам із тіні.
Щоб ми добилися мети,
В терплячій Україні.

Приспів:
Щоб Україна розцвіла,
І зруйнувавши грати.
Щоб українцям всім була,
Як добра рідна мати!

2.
І, щиро віримо всі ми,
Це так на правду схоже.
Ми вчасно вийшли з темноти,
І Бог нам допоможе!

3.
Щоб ми щасливо прожили,
Нас не спіткало горе.
У спокою щоб ми жили,
І  правда все поборе!

слова:  Хоменко Володимира Семеновича
музика:Хоменко Володимира Володимировича

26.01.2019