Договор за всеотдайност

Петр Пенчев
С пламък тих изгарят свещите изкуствени.
Спи разстелената тишина нащрек.
Безумен шепот търси лудо устните -
за влюбеният огън още няма лек!

Отмерват Любовта сърцата-метрономи -
превръщаме мига в една безкрайност.
Страстта по вените кръвта ни гони,
за да подпишем договор за всеотдайност.

31.01.2012 г.
454 Б. Алекс.