Iron Maiden - Cross-Eyed Mary Экви

Алексей Сидорцев 2
Iron Maiden - Best Of The 'B' Sides - 2002 - Cross-Eyed Mary (A Jethro Tull Cover)

http://youtu.be/HQFfUQxLHdk

Косая Мэри

Стал бы вора` ты
С бомжом изображать,
Если б в руки плыли богачи?

И стал бы красть конфеты
Изо рта у малыша,
Когда б мог с толстосума получить?

Снова Мэри
В игру свою сыграть,   
Хоть косо щерится,
Без контрактов будут звать!

Ест в Хэмстэд Вилэдж, в холе,
Где бесплатно кормят сброд,
А цирюльник в школе
Сделает аборт!

Во дворе среди ребят
Вози'ться ей не впрок, -
Ей лучше с похотливым стариком!

А может быть, её взгляд
Сэр Акваланг привлёк,
Кто за ней сквозь щель следит тайком?

Косоглазой
Мэри быть не привыкать
Нищих бонзой -
Им бесплатно может дать!

Богатеев грабит,
Выручает нищий люд,
Справедливось сердцем правит -
Из Хайгейта Робин Гуд!
…………………………………….

Во дворе среди ребят
Вози'ться ей не впрок,
Ей лучше это с немытым стариком!

А может быть, её взгляд
Сэр Акваланг привлёк,
Кто смотрит за игрой сквозь щель тайком?

Снова Мэри
В игру свою сыграть,   
Хоть косо щерится,
Без контрактов будут звать!

Ест в Хэмстэд Вилэдж, в холе,
Где бесплатно кормят сброд,
Бритвой кауфер в школе
Сделает аборт!

Косая Мэри!
О, Мэри...
О, Косая Мэри!


"Cross-Eyed Mary"

Who would be a poor man,
A beggarman, a thief
If he had a rich man in his hand

And who would steal the candy
From a laughing baby's mouth
If he could take it from the money man

Cross-eyed Mary
Goes jumping in again
She signs no contract
But she always plays the game

She dines in Hampstead village
On expense accounted gruel
And the jack-knife barber
Drops her off at school

Laughing in the playground,
Gets no kicks from little boys:
Would rather make it with a letching grey

Or maybe her attention
Is drawn by Aqualung
Who watches through the railings as they play

Cross-eyed Mary
Finds it hard to get along
She's a poor man's rich girl
And she'll do it for a song

She's a rich man stealer
But her favour' s good and strong:
She's the Robin Hood of Highgate
Helps the poor man get along

Laughing in the playground,
Gets no kicks from little boys:
Would rather make it with a letching grey

Or maybe her attention
Is drawn by Aqualung
Who watches through the railings as they play

Cross-eyed Mary goes
Jumping in again
She signs no contract
But she always plays the game

She dines in Hampstead village
On expense accounted gruel
And the jack-knife barber
Drops her off at school

Cross-eyed Mary
Mary
Cross-eyed Mary