Обращение к Богу...

Михаил Тарасенко 4
Звернення до Бога...

Нічка темна майже відійшла. Світає...
Від сонця грають золотом церкви купола
Пташки свою мелодію дзвінку  співають
Радіють, що природа не забула, позвала

Дивлюсь, милуюсь золотими куполами храма
Посеред двору церкви йде служитель
У церкви вже відкрита вхідна брама
Паству зове до храму - церкви Вседержитель!

Коли зайдеш в святу церкву за порогом
В грішній душі своїй спокій ти відчуєш
Біля Образів Святих почнеш розмову з Богом
В святості тиші спів Янголів Небесних ти почуєш

Блаженством розлилась в твоїй душі краса
Мабуть зійшла на тебе Божа Благодать
Господь почув твої молитви, Богородиця і Небеса
Янголи, Небесне Воїнство Святе, і Рать

В грішній душі своїй відчуєш невагомість
Відчуєш зразу легкість при розмові з Богом
Стане як Єлеєм помазана душа твоя натомість...
Легкість відчуватимеш ти довго за порогом

Ти чуєш, Святістю дихає Божа Обітель
Вона завжди Любов'ю Божою вічною зігріта
Божа Матір, Святі Образа і Вседержитель
На тебе зріють сторіччя і многая літа

Хто ж, як не ми відмолимо грішні душі
Батьків і матерів, сестер й братів по крові
Молитвами Святими до Бога особисто в уші
А Ви по крові ріднесеньких своїх визволити готові?

Своїх рідненьких визволити з вогняного пекла
Силою святої молитви і силою Христа
Змарніли бідолашні душі в пеклі вогнянім, померкли
Світло в грішні душі принести, задача не проста

Пісноспів лунає, вже службу править служитель
Молитви Святі возносяться прямо в Небеса
Щоби почув їх Отець наш -  Вседержитель
Хай сотворить Боженько у Світі чудеса!

Пісноспів лунає в храмі Божім, лине!
В душі моїй звучить мелодія Любові і краса
Назавжди хай нечисть в Світі Білім згине!
Душа моя радіє і лікує грішна, лікують Небеса!

В очі Богородиці - Небесної Цариці подивись
Ти тільки подивись уважно, пильно
В душі проси, молись, молись, молись
В очах Любов Небесної Цариці нероздільна

Скільки ж світла в них, а ще більше Любові
Молитви до Сина Божого ти вознеси
Мій Господи Боже, Святою кров'ю
Боже! Грішні душі наші Ти в Собі  воскреси!