Глина квiтуча

Катерина Жебровська
Фінісаж виставки Неллі Ісупової
"Кожна робота має свою історію"
ДК Майстер Клас, Київ

Глина квітуча…
Грані призначень…
Свято небачених див…
Щастя побачень…
Ніжність розлучень…
Досвід шалених вітрів…

Глина барвиста…
Світу яскравість…
Вервечки мрій і бажань…
Сила уяви…
Краплі намиста…
Час чудернацьких злітань…

Глина летюча…
Серце – у Небі…
Руки танцюють з крильми…
Вражень перебіг…
Щирість разюча…
Вдячність життю на Землі…

Глина співуча…
Ритми… Дороги…
Мандри в глибини єства…
Дух насолоди…
Чари озвучень…
Світло Любові… Краса…

19.01.2019