Стоматолог-матиматик гумореска

Валерий Сентюрин
Стоматолог  зуб  вирваний
Клієнту  верта ,
Любий,  з  вас  чотири  сотні
Чемно  сповіща
А  чого  це  враз  чотири,
Он  ваш  прейскурант,
Там  написано - сто  гривень,
То  що – зору  оман?

Ні  - то  правда,
За  роботу  я  сто  гривень  взяв,
А  за  що  іще  три  сотні?
Клієнт  запитав.
Після  вас  в  черзі  до  мене
Ще  троє  стояли,
Та  ви  так,  любий,  волали,
Що  всі  повтикали