Ты - нежная роза!

Михаил Тарасенко 4
Ти - ніжна троянда!

Ти - ніжна троянда, квітка серця моя!
На тебе гляну - безмежне щастя прибуває!
Краса мене бентежить і хвилює твоя
Аж в грудях душа радіє і серденько тає

Ти - ніжна троянда, квітка серця моя!
Побачу тебе мила, як же не радіти?
У кожного свій шлях, історія любові своя
Як же людям, просто без любові жити?

В троянди бархатнім бутоні чудесних пелюстках
Я бачу в них любовного роману сок - нектар
Квіточка моя, тебе несу я на своїх руках
Адже Любов в нашім житті - це Божий дар!

Мене так манить запах твій, думки він мої тронув
Від безудержної пристрасті я весь дрижу
В душі моїй звучать мелодії Любові передзвони
Квіточка моя! В житті тобою я горжусь і дорожу

Стою, дивлюсь я у вікно своє, дивлюсь у даль
До тебе, моя квітка, серце і душа моя наповнене любов'ю
В житті безмежна радість в мене і печаль
Троянда ти моя! Життя завжди наповнене тобою!