Милий синку

Тамара Романова
Милий синку, моя ти кровинка,
Самий кращий у мене, лиш ти!
Пригорну я до серця, дитинку,
Захищу від печалі, журби.

Я дістану, аж з неба всі зірки,
Я закрию собою, мов стіна.
Я молюся за тебе, мій синку,
Щоб щасливим, ти був все життя.
Т.Р.@}~~