С Водокрещением!

Михаил Тарасенко 4
З Водохрещою!

Щоби на віки не забули наші люди дещо...
Знаю, за межами з тобою наші уявлення
19 січня - Християнське свято Водохреща!
Назване у Православії, як Святе Богоявлення!

Син Божий - Христос, в 30 років від роду
Хрещення святе в Йордані річці прийняв
Син Божий дав можливість своєму народу
Прийняти Хрещення Святе, Він за собою звав!

Хрестив Сина Божого сам святий Іоанн Хреститель!
Хрестив Святою водицею річки Йордану
Іісуса Христа... З Небес узрів Вседержитель
Отець спостерігав за обрядом даним

Після Водохрещення Іісус на берег вийшов
І тут заговорили миттєво, Святі Небеса!
Бог-Отець назвав Іісуса своїм Сином!
Сином Божим! Відбулися до сих пір не видані світу чудеса!

З Неба блакитного, зійшов сам Дух Святий!
На Сина Божого, білим голубом з Небес
Над головою Іісуса засіяв ореол золотий
Світу Білому час прийшов Святих чудес!

З тих днів чудес, немало часу збігло
Водохреща (Богоявлення) святкує православний світ!
Нікому немає навіть, до Зими, до морозу діла
Ми вірні традиціям в декілька століть!

Вас люди добрі, з Водохрещою вітаю!
Вам білосніжної зими, привіт я шлю!
Здоров'я, Миру, Щастя, Благ Земних бажаю!
Вас обіймаю ніжно, цілую і люблю!

Православ'я укріпиться, я впевнений, я знаю!
Зима в розгарі, але вже бажаю я Весни!
З Богоявленням, Водохрещою я всіх вітаю!
Не покидай нас грішних Боже! Спаси і Сохрани!