Тывалар бис!

Рада Куулар
Кошкен хемчиктер деп
Корбестезе даа.
Торээн черимнин толу мен!
Торээн Тывамнын толу сен!
Тывалар бис!

Припев:
Оой,авай?!
Оой,авай?!
Орталан!

Оой,авай?!
Оой,авай?!
Чангыс хан.

Хоозун состер суруп.
Каржылангаш чоор.
Торээн черимге ынакшыл
Тыва чонумга ынакшыл
Тывалар бис.