Любо... v

Анастасия Костюченко
Знаєш? А любов це дивне відчуття
В якому ти тонеш без задньої думки.
Ти можеш кохати все життя,
А можеш не продержатися й секунди.

Буває щастить і вона взаємна,
А буває, й має лише один кінець.
Ця частина буває невід’ємна
А буває недосяжна, бо ти сліпець.

Потрібно заплатити велику ціну
Щоб тримати любов при собі
Та пройти величезну війну
Щоб не проживати в вічній злобі.

Кохати? Ні, це мені не відомо,
І закоханість не приходила
Бо не кохатимеш ти свідомо
Чим би б вона не вабила...