Людина це синонiм життя

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Марії Еріх Ремарк.

Поки людина перед труднощами не здається
вона сильніша від своєї навіть долі
хоч може з свого початкового шляху зіб'ється
треба лише щоб лінь і страх в собі ми побороли...
Поки людина відчуває серцем правду
для втілиння своїх мрій треба вперед йти
старанністю з надією в собі дати ладу
бруд відіпрати у душі до білої чистоті...
Поки людина у пошуках до світу тягнеться
її не зупинить чорніше сажи навіть і імла
у подарунок наполеглевому свобода дій дістанеться
і якщо захотіти всі перепони можливо подолати...