Донька

Марианна Флетчер
Я тримаю твою долоньку,
Як яскраво смієшся ти.
Обійнявши маленьку доньку,
Я позбулася самоти.
Вже на південь летять лелеки,
Ми удвох п’ємо чай і ти,
Чуешь, як загули смереки
Час тобі вже до ліжка йти.
Обійму, поцілую ніжно,
Побажаю солодких снів:
За вікном грає хуга сніжна
Календар неймовірних днів.
Ти для мене моя єдина,
Ти життя моє і мій світ,
Моя донька, моя країна,
Березневий весняний цвіт.