Съхрани си в сърцето следите

Петр Пенчев
Съхрани си в сърцето следите ми-
бос в него направих разходка.
От постеля любовна сълзите ти
 тайно в душата прикотках.

Ти се влюби във мен за греха
 и за някои от звучните фрази.
Аз те вписах красиво в стиха
 дето Бог в съня ми подсказа.

12.09.2011 г.
Б.Алекс.