Про секс

Ключник Олег
Утворили «чудо» наші,
Горе-депутати!
Краще б було  поспитати
Маму – разом з татом!

Чи вони – писали згоду
Щоби їх робити?
І статеву, враз, свободу,
Вже тоді створити!

Чи любов дітей робила,
В стародавній Греції?
Підняли закон на крила,
Як у тамтій Швеції!

Так, на дурість – ми спроможні,
Що там говорити!
Бо ж напевно – ми не зможем
Так заможно жити!

З відчаю та холоду,
Ще й в лайно присісти!
Хто ж там буде з голоду
На кого ще й лізти?


Січень.2019