Целувката

Росен Русев
ЦЕЛУВКАТА
Автор: Р. Русев               

Докосвам те в мислите си
и винаги търся
една твоя стара целувка
останала в сънища
в нощи и в дни –
целувката,
която не мога да върна,
нито отново да ми дадеш.

Помня, в онзи град
все още парфюмът ти,
помня и две рамена
едно до друго вървящи
и целувка една
спомен оставила.

Помня,
Но от спомен боли.
Останаха
тишината и болката
и онази целувка
от първата среща,
която не мога да върна.