23. Святая Мати Моя-!!!

Владимир Беспаль 2
Дякую Святая Матінко моя
Що Ти зігріваєш своїм теплом
Нас тут на Землі
....................................................

1.Небесна...Матінка...Моя
  Марія...Світла...Діва
  До Тебе...Матінка...Свята
  В Серці...Живе...Надія
-----------------------------
2.Небесна...Матінка...Моя
  Марія...Світла...Діва
  Спасибі...Рідная...Моя
  Що в Небесах...Всповила
-----------------------------
3.Спасибі...Матінка...Моя
  Марія...Світла...Діва
  Що лине пісня...З моїх уст
  Тільки...Для Твого...Сина
-----------------------------
4.Небесна...Матінка...Моя
  Святая...Світла...Діва
  До Тебе Щиро...Лину я
  До Батька...і до Сина
-----------------------------
5.Очисти Душу...Ти мою
  Від страждань...Та болю
  Душу назавжди...Напої
  Світлою....Любовю
-----------------------------
    13.01.2019.р.
    автор:Влад-Беспаль