22. украина-!!!

Владимир Беспаль 2
Я РОДИВСЯ ТА ВИРІС НА УКРАЇНІ
МЕНІ ЦЯ ЗЕМЛЯ НАЙДОРОЩА
ВОНА МЕНІ ДАЛА СВІЙ ШЛЯХ ЖИТТЯ
Я ВДЯЧНИЙ ЇЇ ТУТ І  ЗАВЖДИ
НИЗЬКИЙ УКЛІН ТВОРЦЮ ЗА ЦЕЙ ДАР
-------------------------------------------------------
  (((-=-НЕЬКА-УКРАЇНА-=-)))
\............................/
1.Моя Земля...Моя ти...Найдороща
  Твої зелені Луки...Та Поля
  Моя ти рідна ...Ненька Україна
  Моя Шляхетна...Світла дорога
......................................
2.Ти розквітаєш буйним...Білим цвітом
  Ти умиваєшся...З Господньої роси
  Для нас ти найдороща...Мати в Світі
  Ми твої діти...Рідна назавжди
......................................
3.Моя Країна...Рідна Україна
  Моя Славетна ...Чиста дорога
  Коханням нас...Усіх зігріла
  Ти найдороща...В мене...Ти одна
......................................
4.Моя Країна...Рідна Україна
  На Твої Ниві...Розцвітаю я
  Ти Дала щастя...Всій нашій...Родині
  Славить...Завжди...Тебе моя Душа
......................................
5.Тебе Кохаєм...Рідна Україна
  В твоїх полях...Гойдаються Хліба
  Ти наша Мати...Рідна Україна
  Велика Житнеця...Наша Свята
......................................
        12.01.2019.р.
        автор:Влад-Беспаль