19. Я повертаюся в дитинство -!!!

Владимир Беспаль 2
1.Я повертаюся в дитинство
  Як по Весні ті Журавлі
  Я повертаюсь де родився
  В ті Сонячні квітучі дні
-----------===-------------
2.Де запах білого Жасмину
  Та ароматного Бузку
  Білявих Вишень та Любистку
  Я завжди зними там іду
-----------===--------------
3.Я бачу цвіт старих Акацій
  Жовтих білих запашних
  Зеленкуватого Горіха
  Який на хату похиливсь
-----------===--------------
4.І також Сливи Жовті Сині
  Вони з смородиною ростуть
  Матусин запах Чорнобривців
  Які мене Життям ведуть
-----------===--------------
5.Дивлюсь як я іду маленьким
  І Мамки я держусь руки
  На Яблоні та на Березі
  Співають пісні нам пташки
-----------===--------------
6.До Батьківського іду порога
  Серця чую сильний стук
  Свою ріднесеньку Матусю
  Мої руки обнімуть
-----------===--------------
7.Пригортаючись до Неї
  Я чую ніжність і тепло
  Здригнуться трошки її плечі
  Я із ними за-одно
-----------===--------------
8.В тих очах я бачу Сонце
  Радість Серця доброту
  ЇЇ щоками біжать сльози
  Я їх губами тихо п'ю
-----------===--------------
9.Ласкаво Мама промовляє
  І радісні її уста
  Мій сину рідний промовляє
  Як довгоя тебе ждала
-----------===--------------
10.Ось і Тато мій підходить
   Зним ми тоже обнялись
   Я піду сусідів кликать
   На вечеру щоб зійшлись
-----------===--------------
11.Ось Ідуть наші сусіди
   Іван Іван Рая та кума
   Баба Антошка із Андрієм
   Мусійчик Вовка ну і я
-----------===--------------
12.Стах з Розою з горілкою
   З сусідкою Марійкою
   Натька нашого Левка
   От і вся наша рідня
-----------===--------------
13.Посідали всі за стіл
   Включив світло я на двір
   Пили всі співали
   Пасху зустрічали
-----------===--------------
14.Ось перший півень проспівав
   І стиха очі я підняв
   І Мамин голос промовляв
   Який ти сину взрослий став
-----------===--------------
15..Очима в небо піднімусь
   І тихо Господу вклонюсь
   Спасибі господи тобі
   За радісні ті Світлі дні
-----------===--------------
16.Пройшла давно та-я молва
   Вжей посивіла голова
   Та я проніс тії слова
   До цьго Світлого ось дня
-----------===--------------
     12.2019.р.
автор:Влад-Беспаль