Десятий в1рш

Янина Карпенко
ДЕСЯТИЙ ВІРШ
   
Одна і та ж людина:
                злістю тхне
І – ароматом братньої любові…
Злякала якось подруга мене,
Зробивши чорним барви кольорові.

Немає відповіді, бо нема питань!..
Як пізно і як гірко зрозуміла:
Душа неоднорідна – кожна грань
І слабкість має, а не тільки силу.
               
2016