21. признання-!!!

Владимир Беспаль 2
ЩАСЛИВИЙ ТОЙ ХТО МАЄ БОГА В СЕРЦІ
А ХТО ЙОГО УЗДРИТЬ, ЩАСЛИВИЙ ЗАВЖДИ


1.Пройшовши довгий шлях...З тобою
  Крізь час Земного...Тут Життя
  Та через роки...Зрозумівши
  Що Ти у тілі...Заперта
-------------...---------------
2.Ніхто з людей...Не хоче знати
  Що вмієш Ти...Літати
  Що з Господом...На Небесах
  Ти вмієш...Розмовляти
-------------...---------------
3.Тебе завжди...Любив одну
  Два чистих...Тих озерця
  Від Бога йде...Світло до нас
  Те Світло йде...До Серця
-------------...---------------
4.Той промінь Світлий...Та Святий
  У Душу...Заглядає
  Та хто захоче...Із людей
  То він його... Признає
-------------...---------------
5.Я щиро кожного...Прошу
  Признайте...Свою...Душу
  Не залишається...Часу
  До них...Вертатись...Мушу
-------------...---------------
      12.01.2019.р.
      автор:Влад-Беспаль