20. мысли мои-!!!

Владимир Беспаль 2
ІНКОЛИ СЯДЕШ У САДУ КОЛИ ЦВІТУТЬ ВИШНІ
І НЕХОЧЕТЬСЯ ІТИ СПАТИ БОЖЕСТВЕНА ГОДИНА
ВЕЛЕЧ ВЕСНИ ЯКА ІДЕ СТЕЖИНАМИ
 ВКРИВАЮЧИ ТРАВАМИ ТА КВІТАМИ РІДНУ ЗЕМЛЮ
ДУХ ПОЧИНАЄ ТВОРИТИ А ДУША ПРОЯВЛЯЄ
..................------........................


-((((-ОЙ ДУМИ ДУМИ ВИ МОЇ-))))
\------------------------------/
1.Ой думи думи...Ви мої
  Іти я з вами...Мушу
  Закрались...В Серденько моє
  Тай розбудили ...Душу
............---.................
2.Гоню від себе...У ліси
  Та на гнилу...Колоду
  Ідіть на завжди ...Від мене
  Оставти...Мою...Вроду
............---.................
3.Ідіть в широкії...Поля
  Та з вітром ...Розмовляйте
  Оставте там..Усе плохе
  З Любовю ...Повертайте
............---.................
4.Бо все...Те що...У мене є
  Носити тут ...Я мушу
  А як повернетесь...Назад
  То заспокойте...Душу
............---.................
     12.01.2019.р.
     Влад-Беспаль