Боже! Тебе я благодарен за...

Михаил Тарасенко 4
Боже! Тобі я вдячний за...

Боже! Від грішної душі Тобі я  вдячний!
За надане земне життя мені і чудеса!
За іспити, що Ти даєш мені доречно, вчасно!
Моя подяка в молитвах святих  лине в Небеса!

Господи! Дякую Тобі за все прекрасне!
За прожитий на Світі Білім кожен день!
За моє спасіння, допомогу Твою вчасну!
За життя, написання віршів, слухання музики, пісень!

По Волі Твоїй Боже, я живу, творю і дію!
В грішному житті своїм Тебе завжди я впізнаю!
З кожним днем життя, я все більше розумію!
Що душою грішною і серцем я Тебе Люблю!

Боже! Завдяки Тобі, я наповнений Світлом!
Твоя Любов мене в ковдру ніжну огортає!
Боже! Ти поруч зі мною, взимку і літом!
Твоя Любов Боже, променями Сонця золотого грає!

Боже! Тобі я вдячний за найкращу в світі Маму!
Боже! Тобі за Батька рідного я дякую!
Нажаль, вже давно нема їх з нами!
Молитвами я спілкуюсь, з ними я балакаю!

Боже! Тобі я вдячний за мою дружину!
Боже! Тобі вдячний за буремне на віку життя!
Боже! Тобі я вдячний за Доньку мою і Сина!
Спогади! Нема в минуле вороття!

Боже! Тобі я вдячний за службу Батьківщині!
Боже! Радянському Союзу, Україні я служив!
Боже! Тобі я вдячний за непросте життя віднині!
Боже! Вірою і правдою живу і жив!

Боже! Я Тебе і нас вітаю з Різдвом Христовим!
Святки йдуть по Світу! Але хочеться Весни!
Боже! Хай люди живуть в мирі, будуть здорові!
Не покидай нас грішних Боже! Спаси і Сохрани!