Радiсть життя

Мария Верховинина
Чарує погляд літня краса,
Блакиттю зачаровують небеса,
А як пахне медоносами трава,
Зеленим шовком пролягла.

З домівки привезла я васильки,
Та посадила на роботі біля ФАПу
Вони цвітуть небесно-голубі,
Та як завжди нагадують про маму.

Вітер несе аромат васильків,
По просторах мого села,
Я часто згадую своїх батьків,
Я щаслива в родині була!

Залишу і я після себе слід,
Квітує васильками ціла поляна,
Хай радує очі, відводе поляна від бід,
Та зцілює всіх моя клумба духмяна.