Кращоi за тебе не знайти

Прокопенко Юрий
Кращої за тебе не знайти,
Кращої за тебе не буває.
Образ твій яскраво золотий
У душі мандрує виднокраєм.
Ніби Сонце зігріває день,
Наче Місяць прикрашає ночі.
До галактик зоряних веде,
В’яже долі відчуттям пророчим.
Що не мить – злітаю в небеса,
Бачу світ несамовито гарний.
Це лиш фон, найбільша є краса
У тобі одній, магічні чари.
Ти у думці маришся весь час,
І радіє, мов дитина, думка.
Серце б’ється, входить у екстаз,
Біля тебе воскресає лунко.

15:28, 08.01.2019 рік.

Зображення: https://молитва-и-вера.рф