Згадай

Владимир Шеврон
З книги поезії #ТІЛЬКИ_ТАК. Розділ 5: "ПАМ'ЯТНИК"
Из Книги Поэзии #ТОЛЬКО_ТАК. Глава 5: "ПАМЯТНИК"
#Концепт_в10_років, #2009_2019,
Муза: #Viktoria, Музика:
01. MY DYING BRIDE, альбом "For Lies I Sire" (2009)
02. EVEREVE, альбом "E-Mania", (2001)

Впізнай мене!
Як в минулому хотіли ми
Свободи наших рухів, слів,
Як гнали землю по осі до снів,
До моїх вечорів, до твоїх вечорів!

Впізнай мене ще!
Хоч ти хотіла – та простила,
Мої тобою вгадані думки.
Остигла на моєму номері твою рука.
Хоч, я ще пам’ятаю звук твоїх смс.

Впізнай мене знову!
Я бачу – ти чуєш мене!
Не ховай себе,
Бо ми – порізно.
Не цілую тебе – не стурбую.

2010-07-24