С Рождеством Христовым!

Михаил Тарасенко 4
З Різдвом Христовим!

Хай Різдва Христового лучезарний світ,
В грішних душах наших пламеніє!
Надії, Віри і Любові Вам, на багато літ!
Хай здійсниться Ваша заповітна мрія!