Розвело життя, роз eднало

Татьяна Ахинько
          С.Д. присвячую

 Розвело життя, роз'єднало,
 Долі різні, і різні шляхи.
 Щастя з радістю раптом вкрало,
 В серце, наче, забило цвяхи.

 Ну, то й що, що життя минає,
 Та при зустрічі бачу я,-
 Що кохання ще крила має,
 Та чомусь їх не розправля.

 Доля їх обпекла, обпалила
 У вогні життєвих багать,
 Вже не мають тієї сили,
 Що давала змогу літать.