С Рождеством Христовым!

Михаил Тарасенко 4
З Різдвом Христовим!

Вже Новий 2019 Рік по Землі крокує
6 січня.. Святвечір (Надвечір'я) настає
Лучезарна зоря перша в небі пламеніє
Різдво Христове в душі грішні,  радість нам дає

Люди! Завтра Різдво Святе настане
Грішний народ в очікуванні чуда весь
В моїй душі так затишно і тепло стане
Вечірня зіронька на небі засіяла десь

В храмах Божих світу лунає піснеспів
Святу службу править вправно духовенство
Звучить церковний передзвін колоколів
А на душі моїй так радісно, чудесно

Надвечір'я... Зі сходом першої зорі
Син Божий у Віфлеємі народився
Стоїть мороз січневий на дворі
Спаситель в Світ прийшов, Він нам явився

Син Божий-Родничок з Небес Святих прийшов
Отця Небесного посланець, задля нашого спасіння
Христос земний, тернистий шлях пройшов
З Небес Святих, волі Отця Небесного, веління

Хай буде цей день і час Благословенним!
На Небесах відрились Райські Ворота Едема
Ясна зіронька зійшла в небі вечірнім і чудеснім
Волхвам вказівка на шляху до Віфлеєма

На Святвечір за столом сім'я  збереться
Полум'я церковної свічі аж миготить
Свята молитва із вуст моїх смиренно ллється
Возвишається над всіми, і до Небес летить

На Святвечірньому столі багато різних страв
З них кутя - страва головна, магічна
Спасибі Господи Тобі, за все, що Ти нам Боже дав
Боже, Любов Твоя до нас, нескінченна, вічна

В Святвечір всім людям я хочу побажати
Щиро від душі Миру, Надії, Віри і Любові!
А ще про чистоту душі своєї дбати
Будьте всі щасливі люди на Землі й здорові!

Люди добрі! Я Вас вітаю з Різдвом Христовим!
Хай здійснюються мрії заповітні, сни!
Бажаю всім і кожному бути щасливим і здоровим!
Не покидай нас грішних Боже... Спаси і Сохрани!