Сiчень

Дмитрий Погребняк 555
Прийшов чарівний місяць січень
і льодом мороз мрії всі скував
дорогу сніг засипав для освідчень
повітрям холодним обличчя цілував...
Прийшов казковий місяць січень
і починається життя з чистого папіру
зробивши крок для сміливих рішень
ми знайдемо давно загублену довіру...
Прийшов зірковий місяць січень
і загорілися в душі згаслі сподівання
відроження стосунків і очікувань закінчень
хай супроводжує весь рік лише кохання...