В нас не по фен-шую

Алина Мозжерина
В нас з тобою не по фен-шую
якось склалось, та не біда.
Часом мудрості, може, бракує.
А, можливо, душа молода

і не вміє життям керувати.
Досвід, певно, важлива штука.
Час дітей вже своїх навчати,
але поки що зв'язані руки.

Нам би меблі розставити гарно,
розмістити декор симетрично.
Планувати, вважаю,- то марно,
Хоча чисто гіпотетично

треба кожному мету мати,
аби прагнути до вершини.
А щоб труднощі разом долати -
відчувай свою половину.

Ну і що, що не по фен-шую!
Головне - розуміти основи.
Хай відвертість моя мотивує,
тут гармонія стовідсоткова.