Дзе ты у гэтую снежную ноч...

Юрий Боровицкий
***
Дзе ты у гэтую снежную ноч?
Я сумую, пабег бы, здаецца,
За табою ў сарочую ноч,
Дзе над комінам клубам уецца дым,
Дзе ты таксама сумуеш, гладзіш ката
І п’еш свой зялёны чай
За белым абрусам студзеня.
Пастукаю ў дзверы, і ты разгубішся,
Бо на табе – хатняе адзенне,
А чай твой – без цукру.

05. 01. 2019 г.