Чий Крим?

Пр Звище
Як зустрінеш людину ти
Що про життя хоче поговорить
Запитай її просто:"Чий Крим?"
І чекай її відповідь мить

У цю мить пригадай літак
Що в повітрі вибухнув вщент
І кацапський смердючий п'ятак
І під Крутами вбитий студент

Пригадай тридцять третього жах
Як батьки поїдали дітей
І з усмішкой казав кацап
Ви всьо врьотє, ви стадо свінєй

Пригадай як батьком ти став
І свободу свою здобув
Як кацап тобі слово дав
І тебе розтріляв впритул

Як почуєш політики це
Намагаються нас посварить
Не вагаючись бий у лице
Бий щосили в ту саму мить

Бий кацапа не стримуй себе
Не жалій бий до крові у роті
Бий так щоб зрозумів він усе
Ми тримались чотириста років